Johanna Westerberg

måndag, september 03, 2007

Vilken vecka!!!
Hole-in-one, ledarboll, fightas om segern trots en trippelbogey och en slutlig andraplats! Ja, vilken vecka!
Det var ganska lätt att strunta i att det var snorkallt, blåste kuling och regnade sidledes på söndagen! Men riktigt härlig upplevelse att få gå ledarboll på söndagen och verkligen känna att jag hade chansen att vinna tävlingen! Och det sköna var att jag knappt ens var nervös utan enbart njöt av situationen! Så nu känns det verkligen som att första segern är inom räckhåll och vi kan väl hoppas att den kommer redan i år ;-)
Det tog dock lite musten ur en och efter en lång dags fotografering (för nästa års H2O-katalog) är jag riktigt trött. Men nu är det bara att köra på ren inspiration den här veckan i Helsingör och sedan blir det en veckas, välförtjänt om jag får säga det själv (!), vila! :-)

4 Comments:

 • Grattis igen till HIO och till den finfina placeringen!

  Anne-Lie, Janne, Sara ,Sophie

  By Blogger anne-lie, at 10:26 fm, september 04, 2007  

 • Grattis till de fina placeringarna i Norge och Finland samt inte minst till HIO. Det var riktigt spännande att följa tävlingen på nätet. Hls, Johan & Lina

  By Anonymous Anonym, at 9:26 fm, september 05, 2007  

 • Hej Johanna.. Såg dig bli 2:a i tävlingen på TV.. GRYMT!! :) Du spelar snygg golf och väldigt bra... :) Vacker är du oxå.. :p Grattis till den fina placeringen.. kram Jocke "Pimmen"

  By Anonymous Anonym, at 10:03 fm, september 09, 2007  

 • Hejsan Yo, mamma meddelade att hon sett dig på tv så jag kollade in din blog. Vad härligt att det gick så bra för dig i tävlingen, det är du verkligen värd efter alla dessa år du har vigt åt golfen. Fortsätt kämpa, snart kommer den stora smällen.....:)
  KRAM från TARAPOTO, Peru
  LINA

  By Blogger LINA, at 10:04 em, september 10, 2007  

Skicka en kommentar

<< Home