Johanna Westerberg

onsdag, augusti 01, 2007

Rapport fran St Andrews

It's a lovely summer's day! mots man av nar man kommer till stallet vi bor pa. Ja, tittade man upp ot himlen kunde man kanske halla med; nagra latta moln och annars ganska blatt och fint, men hon glomde visst bort att det blaste kuling och var 14 grader...
Det var da man insag att man kommit ratt - skotsk sommar blir nog inte battre an sa... Har annu inte haft av mossan manga sekunder, men klagar inte ett dugg da regnet, peppar peppar, an sa lange hallit sig hyfsat borta.

Hur ar det att vara har da? Jo, skitskoj rent ut sagt! Forsta inspelsvarvet kande man sig lite som ett barn pa julafton och det kandes verkligen att det var klassisk mark man gar pa. Banan i sig ar val egentligen inte varldens varken basta eller vackraste, men all historia gor det otroligt haftigt att spela har!

Att spela in pa 17e, Road Hole, och inse hur j-kla nara vagen gar bakom green, eller att sta i bunker dar och knappt se over kanten, for att sen sla ut pa 18e med det ortroligt pampiga klubbhuset i bakgrunden, det ar ratt haftigt!

Att de sen staller ut ens namnskylt pa rangen nar man star och tranar gor ju inte saken samre... ;-)

Hall nu alla tummar for mig! 15.16 (16.16 svensk tid) imorgon smaller det!

2 Comments:

  • Lycka till snäckan!!!! Jag tror att det går jättebra, Ochoa släng dig i väggen! Har inte så mkt att göra på jobbet så jag följer dig banan runt via nätet. Skall duspela TPC nästa v (Patte undrar, vill se dig). Lyckokramar från Marie

    By Anonymous Anonym, at 10:53 em, augusti 01, 2007  

  • Hej! Har hittat din blogg! Vad kul att du är med i Ladies Open! STORT!Mina föräldrar har Viasat Golf och jag hade hoppats få se dig på teve fler dagar!

    Kram, Ulrika Moll

    By Blogger Unknown, at 9:42 fm, augusti 04, 2007  

Skicka en kommentar

<< Home