Johanna Westerberg

tisdag, september 15, 2009

På väg igen

Ja knappt hinner man hem innan det är dags att ge sig av igen. Nåväl, nu är det bara två resor kvar för min del innan det blir lite långvila.

Österrike resulterade i en 10e-plats. Nöjd med det även om jag hade velat scora lite bättre på helgen. Har inte haft någon större framgång tidigare på den banan så det var en klar förbättring och det var skönt!

Hade flyg hem på måndagen så på söndagskvällen skulle jag och två andra tjejer gå och käka middag. Trodde vi ja. Det var "byfest" i den lilla hålan vi bodde i så rubb och stubb, ja precis allt var stängt... Ett flertal öltält fanns dock men det kändes ju inte helt lämpligt. Ett tag såg det ut som att vi skulle få "festa loss" på min proteinshake och Lenas Vitargoblandning (kolhydratsblandning). Hela kostcirkeln, nästan... Tjoho!
Till slut hittade vi dock ett litet café där en snäll dam lyckades servera oss ost- och skinktoast. Mums! :-) Nåväl, det gjorde jobbet och vi kunde lite mättare trava hemåt igen.

Imorgon bitti, på tok för tidigt, bär det av mot Arras i norra Frankrike. Ska bli riktigt skoj att spela den här veckan!