Johanna Westerberg

tisdag, oktober 24, 2006

Markligt land!

Ja ett mycket markligt land far man nog loov att saga att det ar!
En salig blandning av manniskor och kulturer och mycket kanns som ett gigantiskt Las Vegas.

Igar kvall fick vi skjuts av de vi bor hos till Burj al Arab, dvs det 7-stjarniga hotellet som ser ut som ett segel. Det som var bra var att de har nagot speciellt pass vilket gjorde att vi kom in pa sjalva hotellet! Och det ar ju inte vilket hotell som helst - sags att allt som ser ut som guld AR guld! Det var ju inte lite som sag ut som guld...
Efter en tur upp i utomhushissen (hyfsad svindelvarning pa mig som ar lite hojdradd! - byggnaden ska visst vara 321 m hog) hamnade vi i cocktailbaren dar vi vagade pa att ta oss en Cola. Var inte helt sakra pa att vi skulle kunna losa ut oss men notan gick faktiskt "bara" pa 100 kr... fast da fick vi ett hyfsat fladigt tapasfat som de bjod pa och bara det hade varit vart 100 spann :-)
utsikten var ok, kunde se over the Palm (konstgjorda palmliknande on de bygger ut i havet med LYXvillor for bara de rikaste i varlden...) men man kunde mest ana den eftersom det var morkt.

Lite flyt som vi verkar ha titt som tatt pa vara resor stotte vi pa en svensk som jobbade dar. Efter att ha snackat ett tag sa fixade han sa vi fick se ett av rummen - ja rum och rum, 330 kv.m i tva vaningar...

Helt hysteriskt bygge! Men skoj att ha sett, aven fran insidan.

Idag var det traningsspel igen och ikvall ar det Welcome dinner for oss spelare. Imorgon blir det traning pa fm och sen vila nagonstans dar solen inte lyser pa em. Maste spara lite pa krafterna!

Kram J