Johanna Westerberg

söndag, oktober 22, 2006

Fortfarande ingen sno, inte utomhus iaf

Na inte utomhus, men inne pa Emirates Mall har de en 40 m skidbacke... Vad gor man nar man har for mycket pengar over...

Dag 2 avklarad och jag trivs som fisken i vattnet! 37 grader idag och det gar at en hel del vatten, men som sagt sa njuter jag mest av varmen. Idag var banan stangd for banarbetarna sa det blev en traningsdag, vilket var skont. Narspelstraningen har ju blivit lite lidande hemma pa slutet sa det var perfekt med en heldag!

Imorgon blir det tidig uppstigning. Hamtning 7.00 for inspel, men det ar lika bra att vanja sig; pa tavlingen verkar forsta start vara 6.30... Skont att spela innan varsta hettan ocksa!

Hittade till gymmet idag ocksa. Hittade och hittade. Eftersom det inte direkt ar nagon brevladeklubb sa finns bade en jattepool och ett fullt gym pa klubben sa det var bara att knalla in! Mycket lyxigt!

Nu ar det dock duschdags och sedan sangdags om man nu kan somna. 2 timmars tidskillnad kan ju verka lite, men nar man gar och lagger sig ca 22 (dvs 20 svensk tid) sa gjorde det plotsligt en vansinnig skillnad... Nu ar ju inte jag kand for att inte kunna somna, sa det var inget som inte loste sig pa sadar en kvart ;-)

Hors snart igen!
J