Johanna Westerberg

lördag, september 30, 2006

Slutspurt

Sitter i ett dimmigt Kalmar och väntar på att frukosten ska öppna, efter att ha vaknat före klockan... Vad är det frågan om?

Ska ut på Öland där jag spelar en Telia Tour tävling. Efter att legat sjuk en hel vecka var formen LÅNGT ifrån ens acceptabel, vilket gjorde att det kändes mest som en bragd att ens ta sig runt första dagen... Några telefonsamtal med tränare Robban och sådär en två timmar på rangen senare åkte jag hem och tänkte att nu lär man ju missa en cut på Telia också... Muntra och positiva tankar som ni hör :)

Men igår så gick det lite bättre. Spelade fortfarande långt ifrån bra men lyckades ta mig rubt på par så att det blir fortsatt spel i helgen. Skönt på ett sätt; aldrig roligt att missa en cut!

Nästa vecka bär det sen av till England för sista näst sista rycket på Europatouren. Efter England är det bara Dubai kvar sen de igår strök Singapore... BUUUU!!!!! De satte nyss dit Singapore på schemat och drar nu bort den i sista stund. Kul nu när man sitter med en flygbiljett dit och inget flyg hem från Dubai! Jättespännande arbetasplats vi har ibland. Suck suck suck.

Nu verkar frukosten vara serverad - alltid trevligt att bo på Scandic ;)

Kramar
Johanna