Johanna Westerberg

torsdag, april 22, 2010

Hallå igen!

Oj, nu var det sådär hysteriskt länge sedan jag skrev något... Den här gången tänker jag rakt av skylla på en efterhängsen fyraveckorsförkylning i kombination med en snart fyramånadersbebis som har en tendens att ta ganska mycket av ens tid och uppmärksamhet. Så, frånskyllt och klart!

Tänkte också först skriva att gud vad härligt att våren äntligen är här, men när man ikväll tittar ut genom fönstret och ser ett vitt lager täcka gräsmattan och de nyinköpta utemöblerna, så känns det ju inte helt rätt. Ett klassiskt aprilväder är vad det är. Skönt att snart april är slut då.Så här ser det ut numera när man som småbarnsmamma tränar :-) Som tur är är Leo duktigt på att sova i vagnen och har än så länge inte vaknat när jag har varit ute och samlat ihop mina bollar. Men några varvs promenad runt puttinggreen för att få honom att somna har det blivit. :-)

Tävlingspremiären var planerad till mitten av maj, men den tävlingen blev senarelagd pga den uteblivna våren så nu blir det premiär på Gotland den 19-21 maj. Spännande! Vore toppen om man dessutom kan klämma in några hål på banan innan dess! Var ju trots allt början av oktober som jag spelade senast... Men det är nog lugnt, lite rutin att gå på har man ju ändå skrapat ihop under åren.

Nu är det snart läggdags. Igår lade jag mig 20.20 :-) Somnade strax innan nio. Underbart! Kände mig nästan lite pigg idag. Men först ska jag hinna köra några hantelövningar för min tennisarmbåge som inte riktigt har gett med sig. Tack för ikväll!3 Comments:

 • Jag har också problem med en tennisarmbåge och går till en sjukgymnast och får akupunktur. Det kan rekommenderas, har hjälpt mig.

  /Tina

  By Anonymous Anonym, at 7:24 fm, april 27, 2010  

 • Hej Johanna och tack för en mycket intressant presentation i går kväll av Ditt liv inom golfsporten. Tror det var nyttigt för våra lovande ungdomar i klubben att få höra hur tufft det verkligen är både på och utanför golfbanan. Vi har ju i klubben ett antal spelare som skall spela i årets upplaga av Nordea Masters Tour så alla tips som Du gav mottogs tacksamt.
  Jag har försökt att mycket kortfattat skriva om medlemsträffen på vår hemsida. Du får väl höra av Dig om jag skrivit helt galet.
  Tack ännu en gång för att Du ville komma till klubben och berätta om Ditt proffsliv.

  Hoppas att tennisarmbåge läker. Har själv haft det så jag vet hur besvärligt det är.

  Bästa hälsningar
  Björn Janhagen
  klubbsekreterare

  By Blogger Unknown, at 12:59 em, maj 07, 2010  

 • sex [url=http://pornushi.ru/english-version/hd-porn/cise-star.html]cise star[/url]

  By Anonymous Anonym, at 4:36 em, maj 29, 2010  

Skicka en kommentar

<< Home