Johanna Westerberg

onsdag, februari 17, 2010

OS-guld!

Två stycken till och med! Shit vad coolt! Det var riktigt spännande att följa Charlotte Kallas lopp; en grym prestation. Men, jag måste ändå säga att Ferrys lopp igår smäller ännu högre och jag unnar honom guldet ännu mer! Man må tycka vad man vill om Ferry men jag tycker han verkar vara en riktigt skön kille med cool inställning. Han vågade visa hur besviken han var efter första loppet men knäcktes inte av det utan gav sig f-n på att det gick att hämta ikapp. Plus att han kom ihåg ett av sina mål när det verkligen gällde; att njuta av situationen när han stod inför sista skyttet och sköt för OS-guld. Inspirerande!

Även herrarnas längdlopp med Hellner var ju spännande. Mäktigt att se hur han tog ut sig och verkligen gav allt. Synd bara att han inte hade sekunderna på sin sida för den insatsen hade varit värd en medalj.

Min egen träningspremiär förra helgen ställdes in då jag har lite ont i armbågen, antagligen av snöskottning. Humor att jag som aldrig egentligen varit skadad får ställa in träning pga snöskottning... Men så allvarligt är det nog inte och jag känner inte riktigt någon stress över att börja träna då det fortfarande är en bra bit till säsongspremiär.
Idag blir det dock ett nytt försök, i tennishallen där man kan slå in i ett nät. Låter kanske lagom skoj men det får funka!

Vår lille son växer så det knakar och fortsätter det i den här takten så blir han minst lika lång som sin pappa :-) Och lagom till OS har han börjat fatta att man sover på natten och är vaken på dagen... Rackarns... Fast man ska nog inte klaga över det! :-) Mysig och söt som få är han iaf. Kanske alla föräldrar säger, men den här gången är det faktiskt sant på riktigt ;-)