Johanna Westerberg

fredag, oktober 02, 2009

Orken tryter

Spelade riktigt bra i 15 hål igår, var -5 då, men nu börjar jag känna att graviditeten gör sig påmind och orken är inte lika bra som innan, speciellt inte på denna backiga bana och med den värme som blev på eftermiddagen. 3 bogeys sista 3 hålen var ju en trist avslutning så -2 blev det totalt. Får ändå vara nöjd med hur bra spelet fungerar så länge jag orkar hålla koncentrationen!

Pim-Pims ork tröt den också tyvärr. han spelade bländande tennis i nästan två set trots att hans ben kändes som betongklumpar. Därefter tog det tvärstopp och han sa att han hade väldigt svårt att röra sig på slutet så när han inte lyckades punktera matchen i andra set och det blev ett tredje, så var det kört. Synd, för han tyckte han spelade fantastik tennis, men med tanke på att han inte haft möjlighet att få sparring i det här tempot på väldigt länge så är det inte så konstigt att kroppen inte helt orkar. Väldigt positivt är ändå hur han spelade och hur kroppen kändes i övrigt (dvs axeln som alla alltid tjatar om, kändes tipp-topp).

Nu ska jag strax åka ut och avverka varv två. Förhoppningsvis med samma spel som igår men nu ända in i kaklet som det så fint heter på sportfloskelspråket!

2 Comments:

Skicka en kommentar

<< Home