Johanna Westerberg

fredag, maj 23, 2008

Förföljda

Idag sitter jag och bloggar lite innan andrarundan i Schweiz. Banan är superfin som vanligt, men eftrsom vi är totalt förföljda av regnoväder var det mer som att spela vattenpolo igår. Fanns knappt en torr yta att droppa för tillfälligt vatten på på fairways, men greenerna höll trots det mycket hög standard.

Idag tittar solen fram lite grann och nu framåt lunchdags verkar det också börja blåsa lite. Bra för banan men kanske inte lika kul för oss som går på eftermiddagen idag. Igår hade vi regn i 18 hål medan det regnade mindre på eftermiddagen och idag på morgonen har det varit soligt och vindstilla. Men så är det; ibland har man tur och ibland otur med lottningen. Och det betyder ju inte att man inte kan spela bra för det!

Min parrunda igår kändes helt ok, men tydligen tycker folk att den här banan var lätt för scorerna var riktigt låga. Jag verkar inte tycka riktigt samma som alla andra vad gäller scorebarheten på banorna, men jag får väl passa på att hugga de veckor när de tycker det är svårt att jag tycker det är ok! :-)

Nu är det lunchdags och sedan dags att värma upp!

2 Comments:

  • Sorry cannot remeber how to write in swedish .. one simple question however ... I knew someone from Kungsbacka many years ago, her daughter would have your age I guess ... any relation?
    For the golf you seem to be okay to passe the cut today so it's only a little step to get into the top 10 ... good luck
    malc.

    By Anonymous Anonym, at 4:00 em, maj 23, 2008  

  • Hi! Hm, you might be mistaking me for Linda Wessberg? Are you? Then the Kungsbacka connection would make more sense.
    Johanna (Westerberg)

    By Blogger Johanna, at 6:40 em, maj 23, 2008  

Skicka en kommentar

<< Home