Johanna Westerberg

måndag, januari 15, 2007

Stormar

Nu har jag blivit strandad i Mjölby, på väg tillbaka till Malmö efter Norrlandsutflykten. Tanken var att jag skulle hoppat på ett tåg nu på förmiddagen, men tydligen är all tågtrafik mellan Nässjö och Malmö inställd. Snopet värre!
Så nu sitter jag där jag sitter och försöker få fram info om när det kan tänkas börja rulla igen. Ett tag funkade SJs hemsida, men nu verkar den ha lagt ner, och ringer man till SJ så är alla operatörer så klart upptagna och man placeras inte ens i telefonkö.
Tur att man inte har jättebråttom någonstans! Fast jag var ju ganska sugen på att komma ner igen...

Nåväl - vädret gör ju vad det vill.

Annars var Norrlandsresan lyckad, även om en begravning inte är så rolig. Men det var fint och det var iaf roligt att få träffa lite släktingar.

Och så hans det med en skiddag också! Där hade vi i alla fall tur med vädret och prickade in ca -5, att jämföra med dagen innan, då begravningen var och det var -27... Det var RIKTIGT kallt! Det är inte alltid som det bärs långkalsonger etc under kostymbyxorna...

Väl i backen då? Jo, lite ringrostigt var det allt första åket, men sen märkte man att man trots allt åkt skidor i över 25 år och att det inte var några större problem att komma in i det. Alla lemmar i behåll och bara lite öm efter hyrpjäxor som kanske inte satt som en smäck.

Nu måste jag återgå till mina transportproblem och se till att jag slipper gå till Malmö...

J