Johanna Westerberg

onsdag, januari 10, 2007

Färden bär norrut

Ja då var det ett nytt år.

Det nya året inleddes med en trött dag efter bröllopsfest på nyårsafton. Ett väldigt trevligt och roligt bröllop, så det var det värt att man fick sova bort halva dagen på nyårsdagen!

Sedan bar färden tillbaka till Malmö och så var det dags att börja träna lite mer allvarligt igen. Inte så inspirerande i vinterstormarna, men det är ju iaf varmt så att det inte varit några större problem att vara utomhus.

Nu blir det dock en liten paus några dagar i träningen, då färden bär norrut för min farmors begravning. Kanske inte så rolig anledning att ge sig av, men jag ser fram emot att träffa lite släktingar som man annars inte träffar så ofta.

Så idag påbörjas 200-milaresan som består av tåg-bil-flyg-bil... Min bror kläckte också den goda idén att vi kanske kunde försöka åka skidor på lördagen - hade ju varit riktigt skoj! Och jag lovar att ta det försiktigt :-)

Annars rullar det på som det ju brukar göra. Nästa stora grej blir Sydafrika i mitten av februari och en månad framåt, med 4 tävlingar på deras lilla damtour.

Ciao!
J