Johanna Westerberg

onsdag, augusti 05, 2009

Sommar?

Idag har det nog varit en strålande sommardag här i Wales. Folk badade i havet och himlen var ganska blå. Själv gick man i mössa och fyra tröjor, som förvisso blev tre framåt lunchtid, men ändå! Tror man har lite olika referensramar om vad som ska kallas en härlig sommardag och då är jag ändå svensk... :-) Hade vi varit i Spanien så hade de nog gått i täckjacka.

Proam idag, morgonstart. Var lagom nöjd när klockan ringde toktidigt, men desto mer nöjd att vara klar för dagen efter lunch! Spelet kändes bra och som sagt, trots missen förra veckan så är det nog inget större fel på formen.

Har ätit indiskt ikväll igen. Ca sjunde gången på 1,5 veckor... Finns inte så mycket annat att välja på varken i England eller Wales! Förutom fish & chips då, men där går väl ändå gränsen!?! Tur att man gillar indiskt!

Igår såg vi en Wallanderfilm på tv; lite bisarrt att se/höra en svensk film när man är utomlands! Men å andra sidan tittar vi ju på textade amerikanska filmer hemma mest hela tiden. Ikväll blir det nog bara lite bok, eller ev en yatzy. Skönt att man inte är nördig... ;-)

2 Comments:

  • Härligt med konserverad fin form! Några birdies på sista 3 för dagen tycker vi skulle sitta fint.
    /Lina, Johan & Klara

    By Anonymous Anonym, at 5:52 em, augusti 06, 2009  

  • Hopp, det ser ut att vara spurtläge i helgen. Fortsatt god jaktlycka önskar Lina, Johan & Klara

    By Anonymous Anonym, at 4:38 em, augusti 07, 2009  

Skicka en kommentar

<< Home