Johanna Westerberg

söndag, juli 19, 2009

Ny spurt!

Bra spurtvarv igen! Sjukt bra spel första nio men satte "bara" tre birdieputtar; hade betydligt fler riktigt bra chanser. Lite "sämre" spel, fortfarande riktigt bra dock, på sista nio och tre birdies även där, vilket betydde 66 slag för dagen, -11 totalt och en spurt till 6e plats. Bra dag på jobbet med andra ord!

Tror inte Tom Watson är lika nöjd med sin avslutning... Slår en av de sämre puttar jag sett, för seger på 18e, och håller nu på att socka bort det fullständigt i särspelet mot Cink. Well, well. Han har ju ett par majortitlar under bältet redan, men visst hade det varit lite coolt om han, som 59-åring, kunnat plocka hem ännu en Claret Jug!?!

Men det blir inte alltid som man har tänkt sig; ganska sällan till och med, så därför har jag i princip slutat sätta upp mål. Ut och gör ditt bästa och se till att ha skoj medan du gör det, trust me, det räcker långt!

Imorgon blir det Evian! Trevligt! Fler rapporter följer...

2 Comments:

  • Instämmer! Vi håller på att lära Klara konceptet "hålla tummarna". Lättare sagt än gjort när 12 veckor Klara håller tummarna med munnen. God jaktlycka på Evian önskar Lina, Johan & Klara

    By Anonymous Anonym, at 9:37 em, juli 19, 2009  

  • Grattis på namnsdagen och lycka till i helgen!

    önskar
    Anne-Lie m fam

    By Blogger anne-lie, at 11:18 fm, juli 21, 2009  

Skicka en kommentar

<< Home