Johanna Westerberg

tisdag, augusti 26, 2008

Efter regn kommer sol!

Bokstavligen och bildligt!

Veckan i Oslo inleddes med återigen hutlöst mycket regn, så pass att inspelsvarven blev inställda och proamen fick spelas på en annan bana. Intressant uppladdning för en tävling, men vi spelare förstod ju att det inte fanns så mycket annat att göra och vi var mest glada att det blev en tävling av det hela till slut!

Väl på tävlingsdag så behagade solen ÄNTLIGEN att lysa över oss! Banan var fortfarande tokblöt och gummistövlar hade inte alls varit ett fel klädval, men med mycket dropp för tillfälligt vatten och lägesförbättring så kunde vi iaf spela. Och tur var ju det för efter en seg månad på touren så känns det nu som att poletten äntligen trillat ner igen både svingtekninskt och mentalt!

Tre varv under par, 71, 69, 68 och med en avslutning av rang - minus sex sista nio! - så lyckades jag ta mig upp till fjärde plats totalt i tävlingen! Mycket skönt att få ett positivt kvitto igen och nu tar jag mig an slutspurten av säsongen med ett betydligt bättre självförtroende!

4 Comments:

  • Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    By Blogger anne-lie, at 2:35 em, augusti 27, 2008  

  • Hej Johanna

    Grattis till 4:e platsen!

    Lycka till i fortsättningen!!!

    Kram
    Anne-Lie m fam

    By Blogger anne-lie, at 2:36 em, augusti 27, 2008  

  • Delad ledning! Visserligen har bara 3 hål spelats (kl 10.10) i Nykredit Masters, men det är ändå kul. Vi hoppas att leaderboarden ser likadan ut på söndag, fast med en vinst efter två särspelshål. Lite spänning är alltid skoj.

    Johan & Lina

    By Anonymous Anonym, at 10:16 fm, september 05, 2008  

  • Kul! Det ser fin-fint ut. Vilken bra andra runda! Vi försöker följa upplösningen med teknikens under i form av internet. Heja hälsar Johan & Lina

    By Anonymous Anonym, at 9:11 em, september 06, 2008  

Skicka en kommentar

<< Home