Johanna Westerberg

måndag, april 24, 2006

Avfärd

Håller på att packa det sista inför avfärd mot den riktiga säsongspremiären på Teneriffa. Ska hoppa på tåget till Kastrup om några timmar men tänkte hinna en liten sväng till gymmet först.

Ska bli riktigt roligt att komma igång nu och träffa alla efter vintern. Banan ska tydligen vara riktigt fin, men också ett monster, både att spela och gå. Så lilla pencilbagen och ett par friska ben är nedpackade så får vi se om det räcker!

Har annars varit och spelat på två fina banor i dagarna - Öresunds GK som var helt ok. Lite kort men rätt rolig att spela och med bra greener. Hann också till Rönnebäck utanför Malmö och blev ruggigt imponerad av deras greener. Inte fullt nedklippta ännu såklart, men annars världsklass! Så har ni vägarna förbi där så stanna!

Hoppas på lite sol och värme nu på Teneriffa och förhoppningsvis ska det väl inte blåsa orkan. Två år har de ju dock fått bryta tävlingen pga för mycket vind, vilket typ aldrig händer på en golftävling, så det blir kanske till att hålla i hatten ändå :)