Johanna Westerberg

måndag, oktober 26, 2009

Nya territorier

Blev ju tyvärr respass i kvarten för Pim-Pim; oerhört små marginaler i idrott ibland, men det är ju så det är. Klart godkänt ändå även om jag vet att han verkligen ville vinna den där matchen.

Så nu är vi hemma i Södertälje igen och jag återgår till att försöka ta det lugnt. Är inte världsbäst på det dock och ibland har jag nog lite svårt att acceptera att kroppen vill vila och sova en lur på dagtid (gör jag ALDRIG annars) istället för att springa runt och göra tusen grejer som man skulle vilja nu när man är ledig! Nåväl, det är kanske bra tålamodsträning att tvinga sig själv till att göra ingenting ibland.

Skulle börja titta på barnvagn igår, vilket slutade med att vi "panikbeställde" en på stört då vi fick höra att leveranstiden är ca 10 veckor... Bra koll vi har! :-) Vi valde dock med omsorg ut en som såg både rejäl och smidig ut efter att provkört och testat ett antal varianter.
Herregud, att gå in i en sån stor barnprylsaffär är som att gå in i en djungel utan karta och kompass; man har absolut ingen koll på vad man ska titta på eller vad barnet kommer att behöva eller inte behöva. Men men, man lär väl märka tids nog...

1 Comments:

  • Hallo Johanna,

    ich wünsche dir viel Spaß beim Einkaufen. Nimm dir die Zeit und genießen deinen wachenen Bauch.

    Alles Gute aus Deutschland Rose

    By Blogger Unknown, at 5:47 em, oktober 29, 2009  

Skicka en kommentar

<< Home