Johanna Westerberg

fredag, april 04, 2008

En ovanlig vecka på touren

Ja den här veckan har inte så många vanliga inslag förutom att vi spelar 18 hål per dag.

Vi har hamnat i Spanien och är mitt uppe i European Cup, en partävling där jag och Lotta Wahlin representerar Sverige. Väldigt ovant att spela lag i Europatoursammanhang, men väldigt väldigt roligt! Dock svårt också märkte vi igår när vi fick en råtung start i bästbollen. Ingen av oss höll normal standard och det blev lite defensivt och strypt spel istället för fullt ös som det ska vara i bästboll.
Det mest dramatiska den ronden var att jag träffade en åskådare i huvudet med en drive så han fick åka till sjukhus och sy, men det lär ni ju redan ha läst om eftersom tidningar verkar tycka det var en jättebra grej att skriva om! :-) Jag tyckte inte det var fullt så roligt; blev ganska skakis där ett tag innan man visste att allt gått bra med honom.
Ganska besvikna med den 16e plats vi låg på (20 lag) blev det lite träning på kvällen och sen lugnt i övrigt.

Idag var det nya tag med en variant av greensome. Mycket rolig spelform och idag var vi fullt laddade för revansch och vi båda kände oss i bättre form. Dock trilskades det en del första nio men vi körde på för vi kände att vi hade något på gång och sista nio satte vi in storspurten och gick 4 under. Så ett under för dagen gjorde att vi klättrade till en någotmer (dock inte riktigt) klädsam 10e plats. Så nu är vi laddade inför morgondagens bästboll!

Ovanligt denna vecka också är att vi bor på lyxhotell och blir behandlade som prinsessor. I eftermiddags var vi först på gymmet och sen på hotellets spa och bubblade runt. Mycket trevligt! Och var sin 140-säng har vi också! Nice! För en gångs skull är livet på touren rätt så glamoröst! :-)

Nu är det matdags.
Hasta luego!